3月18日 English Cooking Classを日本語と英語のバイリンガルで開催します。場所はゴマクロサロンです。
日本のお出汁を動物性の材料なしで作りますよ〜。
それを使ったラーメンや担々麺やリゾットも!
もちろんごま製品たっぷりで。
We cordially invite you to our 2nd English & Japanese Bilingual Cooking Class on March 18th at gomacro Salon!
お料理も英語も習いたい方、外国人とのコミュニテイーを楽しみたい方、初心者の方も大歓迎です。お気軽にご参加ください!
You will learn how to make dashi broth without animal products, and ramen/dan dan noodle/ risotto using the dashi. Beginners are welcome too:-)
午前の部はあと1席、午後の部はあと5席のスペースのみです。ご予約はお早めにどうぞ〜〜。お待ちしております!
Please reserve your space quickly! See you at gomacro salon!